Var ska man börja?

 

How-to-Start-an-Acting-Career-and-Figure-Things-Out
Min resa började när jag fick reda på att en i min omgivning hade drabbats av cancer. Känslan var obeskrivlig! När chocken hade lagt sig sa jag till mig själv: ”livet är för kort” och i samma sekund insåg jag att jag måste uppfylla mina drömmar innan det är försent. Jag har alltid haft drömmar, det har säkerligen ni med, den enda skillnaden är att jag tog steget att förverkliga en av mina. Under resans gång har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle våga, jag har dock gått in med inställningen ”det värsta som kan hända är att någon säger nej”.

Man kan inte lösa samhällsproblem genom en produkt, för att exemplifiera träningskläder. Jag tror att motivation, inspiration och att ändra individers tankesätt är lösningen till att förbättra människors hälsa. Jag har, under resans gång, träffat underbara människor. Personer som har ställt upp med att filma, fotografera samt vara delaktiga i vårt företag. Vi har även fått ett stort stöd från ett flertal företag i Göteborgsområdet.

Tillsammans kan vi göra Sverige hälsosammare!

Stor tack till:

SkönhetsfabrikenVästtrafikGöteborg StadQuality Hotel 11DrivhusetMarinskroten, Studio Flow, Fit4fight gym, Jonatan Sirak (tillverkat hemsidan), Gunnar Jönsson (fotograf), Jesper Sanneving (filmare), Robin Rådin (klippare) och samtliga modeller, ambassadörer och självfallet människorna bakom Team Wea Sportswear.

 

Soheil Hedayati