Ambassadörer

              

Johan Elmander

Vad har du för drömmar? Mina drömmar just nu är att få komma ut och resa. Annars drömmer jag om att min familj ska må bra.

Vad är du stolt över? Jag är stolt över min familj. Jag är också väldigt stolt över vad jag har uppnått med   min fotbollskarriär och slutligen min fru som gör ett stort jobb på Skönhetsfabriken.

Hur tror du att dina vänner skulle beskriva dig? En ganska lugn och omtänksam person som är väldigt dålig på att svara i telefon och på sms.

Vad är hälsa för dig? Att man tar hand om den kropp man har. Hälsan ska inte vara den sak som göra att du inte kan uppleva saker och ting. Om du tar hand om din kost, träning, sömn osv så tror jag att det automatiskt resulterar i ett bättre liv. I dagens samhälle är det dock svårt att leva som man vill, med allt som ska hinnas med på 24 timmar!

Varför väljer du Wea Sportswear? För att Wea Sportswear jobbar för något som verkligen är viktigt och för att de brinner för det dem gör. Ett plus är att de även levererar bra och snygga produkter: en väska som är producerad i närområdet och en t-shirt som är längre i ryggen d.v.s.  en passform som passar alla!

Vad vill du göra för avtryck med ditt samarbete? Jag vill vara med och förmedla budskapet om att hälsa är viktigt.

 

20170104_logga med tjockare linje

IMG_6538-Edit
Glenn Hysén

Vad har du för drömmar? Att man är nöjd med den vardagliga gråa tillvaron och att alla runt omkring än mår bra.

Vad är du stolt över? Det jag och mina lagkamrater har lyckats prestera i fotbollen.Att jag har fått vara med om det jag har fått vara med om och självfallet mina fem barn.

Hur tror du att dina vänner skulle beskriva dig? Snäll, ärlig och ”raka rör”.

Vad är hälsa för dig?  Att man mår bra. När man inte tränar lika mycket som förr så inser man att man mår så mycket bättre, både psykiskt- och fysiskt, när man tränar. När jag var med i Let´s Dance gick jag ner 10 kg, när jag sedan lämnade programmet gick jag upp samtliga kilon. Nu har jag dock gått ner runt 10 kg ytterligare en gång genom styrketräning tre gånger/vecka. Detta kommer jag att fortsätta med!

Varför väljer du Wea Sportswear? För att Wea Sportswear står för en bra- och viktig sak. Ett stort plus är shortsen som är otroligt bekväma!

Vad vill du göra för avtryck med ditt samarbete? Jag ställer mig bakom Wea Sportswear för att de vill göra gott, men även för att det är ett företag som brinner för sin affärsidé och inte bara är ute efter att tjäna pengar.

 

20170104_logga med tjockare linje

 

Patrik Lernberger

Vad har du för drömmar? Mina drömmar är att få fortsätta bygga mitt företag och lansera i flera länder med mera produkter som gör att folk mår bättre. Att få vakna på morgonen och känna att man inte går till jobbet utan att man gör det man tycker är superroligt. Att vara entreprenör på heltid, det är en dröm som faktiskt har blivit verklighet.

Vad är du stolt över? Jag är stolt över att jag följer just mina drömmar, det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra! Varje dag är en viktig dag och jag värdesätter nuet oerhört. Det är jag stolt över. Många går runt med en inneboende rädsla för framtiden, jag känner mer: ”bring it on” jag är redo!

Hur tror du att dina vänner skulle beskriva dig? Mina vänner skull nog beskriva mig som lugn, trevlig, väldigt social person som skrattar och pratar mycket, en person som tar livet på allvar men ändå med en glimt i ögat.

Vad är hälsa för dig? Hälsa för mig är att leva i balans. Må bra både på insidan och utsidan. Göra medvetna val med vad jag äter, hur jag tränar, jobb och socialt liv och att sova de timmar min kropp behöver.

Varför väljer du Wea Sportswear? Medvetna val är som sagt viktiga för mig. Det måste finnas ett syfte med allt jag gör i mitt liv. Här passar Wea Sportswear in perfekt. Snygga och funktionella kläder med en tillverkning som är bra samtidigt som jag/Wea bidrar till något inom forskningen. Klockrent!

Vad vill du göra för avtryck med ditt samarbete? Kan jag inspirera andra att göra ett hälsosamt, medvetet val samt gynna en grym entreprenör så är jag glad!

20170104_logga med tjockare linje