Wea-familjen

 

Amanda Elmander och Soheil Hedayati

Jag får en notis från Swish, en outfit har sålts från Skönhetsfabriken. Känslan när en kund lägger sina pengar på en outfit från Wea Sportswear är oslagbar.

För x antal veckor sedan mötte jag upp Amanda Elmander för att diskutera vårt samarbete. Vi hamnar alltid i intressanta diskussioner och ett ämne som vi berörde var varför vi båda håller på med det vi gör. Vi har en liknande vision, båda vill fokusera på hälsa, dvs att göra Sverige hälsosammare genom att erbjuda olika produkter och/eller tjänster. Att utföra en hälsofrämjande insats i en outfit från Wea Sportswear alternativt att koppla av på Skönhetsfabriken är  diverse saker för att främja ens psykiska- och fysiska välmående. Att våga prioritera sig själv är en utmaning, det är dock viktigt då vår kropp är vårt viktigaste redskap.

Alla vet att det är lätt att drömma men svårt att få drömmen att gå i uppfyllelse. Att ha individer som stöttar än och som finns där under resans gång är svårt att hitta men det finns, Johan- och Amanda Elmander är ett tydligt exempel på det. Tack vare Amanda och Johan så säljs våra outfits på Skönhetsfabriken i Göteborg, vilket vi är otroligt stolta över.

Vi vill rikta ett stort tack till Amanda Elmander, Johan Elmander och personalen på Skönhetsfabriken, välkomna till Wea-familjen!

Varje gång jag får en notis från Swish så ler jag, inte enbart för att vi har sålt en snygg, funktionell och komplett outfit som du som kund kommer att uppskatta. Du som kund har även bidragit med pengar till Prostatacancerförbundet samt bestämt dig för att ta hand om ditt välmående vilket resulterar i att vi tillsammans kan göra Sverige hälsosammare!

Soheil Hedayati